IB dag instondo preview

UITNODIGING VOOR DE GRATIS PREVIEW
 Beste IB’er,

De IB dag in maart is jaarlijks hét evenement van alle IB’ers in Nederland. In 2020 konden we nog met ruim 600 collega’s samen komen, dit jaar zit dat er helaas voorlopig niet in. Daarom organiseren we op dinsdag 9 maart een digitaal IB-TV event! U kunt daaraan deelnemen en zich nu al inschrijven. Maar omdat wellicht wilt u eerst ervaren hoe we dit gaan aanpakken, organiseren we eerst een gratis sneak preview, waar ik u graag voor uitnodig.
 Deze IB dag preview vindt plaats op donderdag 21 januari 2021 van 11:30 tot 12:00 uur live vanuit basisschool De Wisselaar in Breda en u kunt daarbij zijn! De volgende sprekers kunt u verwachten: Luc Greven die kort geïnterviewd wordt over zijn nieuwe boek ‘Een Vitale Visie voor School’, Jeroen Goes met 7½ quotes in 120 seconden, IB’ers Kirsten Munnich en Sacha Kauffeld over: 100 kinderen in één klas, kan dat werkelijk? En natuurlijk met Rob en Emiel die u gaan verrassen met hun flitsende optredens.
 Met deze uitzending laten we een indruk zien van wat u kunt verwachten op de IB dag op 9 maart. Op de IB dag in maart zal het programma uiteraard veel uitgebreider zijn met meer sprekers en met veel ruimte voor verdieping én voor uw vragen!Om te kunnen deelnemen op 21 januari kunt u zich nu aanmelden. U ontvangt dan tijdig een link naar Zoom waarmee u live deel kunt nemen. Deze eerste bijeenkomst is helemaal gratis, dus aarzel niet en schrijf u direct in (www.ibdag.nl/preview)!Ik hoop u te mogen verwelkomen op 21 januari én natuurlijk op 9 maart.

Met vriendelijke groet,Marcel Mathijssenuitgever